15
dec
18

Nieuwe websites met teksten van Sterke Verhalen

Webteksten schrijven

In oktober en november 2018 zijn er 2 websites gelanceerd waarvoor Sterke Verhalen de teksten heeft geschreven. Het schrijven van teksten voor een nieuwe website is altijd een spannend proces. Niet alleen moet je je als tekstschrijver een heel goed beeld kunnen vormen van de aangeboden producten en diensten, maar ook van de doelgroep die de opdrachtgever wil bereiken. Daarom is overleg belangrijk. Voordat er gestart kan worden met schrijven, maak ik altijd kennis met de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek spreken we de inhoudelijke wensen door, maar ook de stijl en toon van de teksten. Nadat ik begonnen ben met schrijven hebben we nog een aantal keer overleg met elkaar. Mijn doel is om uiteindelijk een website met passende en pakkende teksten af te leveren.

Qlimaat Totaalย is dรฉ aircospecialist in omgeving Breda. Met hun nieuwe website willen zij beter gevonden worden in de regio en (potentiรซle) klanten informeren over diverse systemen.

Qlimaat Totaal

De website is gemaakt door Silverfish.

Scheiden met Floris
1 november 2018 wordt Scheiden met Floris gelanceerd. Floris is werkzaam als onafhankelijk en zelfstandig scheidingsbemiddelaar en mediator. Zijn website moet ervoor zorgen dat scheidende koppels in de regio Purmerend hem weten te vinden en zich alvast in kunnen lezen over belangrijke onderwerpen.

Scheiden met Floris

De website is gemaakt door Silverfish.

Ben je ook toe aan nieuwe teksten voor je website? Ik ga graag voor je aan de slag!

< Terug