Over Sterke Verhalen

Mijn Sterke Verhaalโ€ฆ..

Al sinds ik kan praten (en dat kon ik al vrij snel), vertel ik verhalen. Toen ik een jaar of 2 was begon mijn vader deze verhaaltjes op te nemen op een cassettebandje. En daar bleef het niet bij. Toen ik eenmaal kon schrijven, wilde ik het liefst meteen een boek schrijven. Mijn droom was dan ook om schrijfster te worden. Tijdens mijn puberteit vervaagde mijn liefde voor taal een beetje omdat ik toen een tijdje andere interesses had (zoals de Backstreet Boys). Al schreef ik wel een uitmuntend goed opstel voor mijn eindexamen Nederlands, waar ik een heel hoog cijfer voor kreeg.

Liefde voor schrijven

Tijdens mijn studie Bedrijfscommunicatie begon mijn liefde voor het schrijven weer terug te komen en ik denk dat ik zo ongeveer de enige student ben geweest die het schrijven van een scriptie het leukste vond aan 4 jaar studeren. 15 jaar later heb ik jarenlange praktijkervaring in allerlei facetten van communicatie opgedaan. Die kennis en ervaring komt goed van pas bij het adviseren van mijn klanten, zoals het geven van communicatie-advies. Ik geloof in de kracht van tekst in combinatie met beeld en een slimme strategie.

Ik werk graag samen met andere partijen, zoals fotografen, videomakers, social media specialisten, website bouwers en reclamebureaus. Daarnaast heb ik een aantal professionele vertalers in mijn netwerk.

Tekstbureau Sterke Verhalen sinds 2018

In het voorjaar van 2018 ben ik gestart met Tekstbureau Sterke Verhalen. Met heel veel plezier ben ik dagelijks bezig met het schrijven van teksten voor klanten.ย Heb je behoefte aan een Sterk Verhaal? Of wil je gewoon eens kennis maken en een kop koffie drinken? Leuk! Stuur mij een berichtje en we maken een afspraak.

Irene Boskma โ€“ Eigenaar van Tekstbureau Sterke Verhalen

Wil je meer weten over mij en mijn werkzaamheden? Bekijk dan eens wat klanten over mij zeggen. In mijn blog-artikelen geef ik daarnaast regelmatig handige tips en adviezen over taal.