Portfolio

Bekijk op deze pagina wat klanten over de samenwerking met Sterke Verhalen vertellen. Nog meer aanbevelingen zijn terug te vinden op deze LinkedIn pagina.

Wij hebben voor onze nieuwe site voor het eerst met Irene samen gewerkt en dit is heel goed bevallen. Snel, capabel, communicatief en flexibel zijn woorden die op haar van toepassing zijn. Een volgende keer zouden we weer graag gebruik maken van haar diensten.
Hanneke Vogelaar, PH Frost
Tijdens het bouwen van onze nieuwe site, hebben we Irene ingeschakeld voor het schrijven van heldere en duidelijke teksten. Naast het feit dat Irene een fijn persoon is om mee samen te werken, zijn haar teksten echt een schot in de roos. Kleine disclaimer: Onlangs hebben we wat aanpassingen doorgevoerd aan onze website, dus binnenkort kan Irene wederom een verzoek ontvangen om ook deze teksten te redigeren tot een compleet en helder verhaal.
Dré Delhij, Directeur/Eigenaar Videobuddy
Irene heeft de teksten van mijn website geredigeerd en ik ben ontzettend blij dat ik dat haar heb laten doen. Ze verstaat de kunst de tekst net even anders te formuleren waardoor het een stuk prettiger leesbaar wordt. Ook voegt ze passende en creatieve aanvullingen toe. Kortom, een tekstschrijver waar je verder mee komt!
Frank Roelen, F&V Mediation
Irene is een professioneel tekstschrijver die met de juiste woorden weergeeft wat de intentie en de bedoeling van een bepaalde tekst is. Daarnaast is zij ook een prettige, eerlijke, vlotte en doortastende vrouw. Irene houdt zich goed aan de afgesproken doelen, tijdlijnen en afspraken. Kortom, voor mij de ideale partij om mee te sparren en om mee samen te werken. Ik spreek uit ervaring en kan haar van harte aanbevelen.
Floris Heuyerjans, Scheiden met Floris
Sterke Verhalen, Irene Boskma, is de vaste tekstschrijver voor onze klanten. Naast brochureteksten zijn websites bij ons de meest voorkomende producten waarvoor teksten gemaakt moeten worden. Het schrijven van webteksten is een vak apart, je schrijft immers niet alleen voor de bezoeker maar vooral voor de robot van de zoekmachine! Een vak dat Irene tot in de puntjes beheert. Wij waarderen vooral haar concrete en voortvarende manier van werken, zonder veel poespas, met het doel van de klant voor ogen. Onze klanten zijn stuk voor stuk uiterst tevreden. Wij hopen nog lang met Irene te mogen samenwerken!
Louise Clarijs, mede-eigenaar Silverfish web & design
Via via zijn we met Yield Plus terecht gekomen bij Sterke verhalen en het is een succesvolle samenwerking gebleken. Irene doet en heeft voor ons diverse dingen gedaan. Website teksten, redactionele stukken, maar ze denkt ook mee met onze marketing uitingen. Wat heel fijn is, is dat Irene respect heeft voor wat wij willen en goed kan luisteren en goed in staat is zich in te leven in hetgeen wat wij op papier willen vertellen, zonder haar eigen identiteit hierin te verliezen. Ze is zeer flexibel en kan ook goed tegen kritiek op het moment dat wij een artikel toch net even iets anders willen. Onze ervaring met andere tekstschrijvers is toch wel dat ze slecht tegen kritiek kunnen. Wat ook erg prettig werkt is dat Irene ook haar mening geeft over bepaalde dingen, zonder die mening op te dringen. Het zorgt ervoor dat ook wij scherp blijven. Kortom, wij zien geen reden waarom je Sterke Verhalen niet in zou schakelen!
Glynnis Dam, Yield Plus
Een goed verhaal of teksten voor je website beginnen bij Irene! Duidelijk, helder, goed leesbaar maar ook het enthousiasme waarmee Irene schrijft, lees je terug in de teksten. Ik kan dan ook Irene van harte aanbevelen! Bel haar gerust voor een afspraak!
Walter Klep, eigenaar van ReclameXperts