SEO content audit

Wil je dat de inhoud van je website voor je gaat werken? Ervoor zorgen dat je organisch beter gevonden wordt? Dan is het goed om je site onder handen te nemen. Met een SEO content audit weet je precies hoe de inhoud van je site scoort en waar je op korte en lange termijn mee aan de slag moet gaan.

Hoger scoren in Google

 

SEO content audit

Zorg ervoor dat je goed gevonden wordt op je bedrijfsnaam en de producten en/of diensten die je aanbiedt. De SEO content audit geeft je meer inzicht in hoe je scoort en handige tips om mee aan de slag te gaan.

 

SEO, Search Engine Optimization, helpt je om beter gevonden te worden in Google. Voor zowel grote als kleine bedrijven is het slim om aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie. Als je ervoor zorgt dat je website slim is ingericht voor Google, scoor je namelijk hoger in de zoekresultaten. En dat wil je! We weten allemaal dat we vooral klikken op de resultaten die op de eerste pagina van Google staan. Naast Google zijn er nog wel andere zoekmachines, maar die worden (nu nog) zo weinig gebruikt, dat we ons met SEO-optimalisatie vooral op Google richten.